Op 17 maart 2021 waren de Tweede Kamerverkiezingen. Om u als onderwijsmens te ondersteunen in het maken van een keuze, organiseerde de Pictio Onderwijspodcast op maandag 11 januari een verkiezingsdebat. 10 partijen, 10 debatten. Luister alle afleveringen hier:

Aflevering 16 – In deze aflevering de debatten met als thema het Voortgezet Onderwijs. De partijen debatteren over salarissen voor leraren op achterstandsscholen, artikel 23 en koloniale geschiedenis. De partijen die u gaat horen in deze aflevering zijn D66, SP, Volt, SGP, ChristenUnie en Bij1.
Aflevering 16 – In deze aflevering de debatten met als thema het Primair Onderwijs. De partijen debatteren over klassengrootte, onderwijs aan elk kind en gratis buitenschoolse opvang. De partijen die u gaat horen in deze aflevering zijn SP, Piratenpartij, PvdA, Volt, GroenLinks en 50Plus.
Aflevering 16 – In deze aflevering de debatten met als thema het MBO. De partijen debatteren over investeringen in technisch vakmanschap en de aansluiting vmbo-mbo. De partijen die u gaat horen in deze aflevering zijn ChristenUnie, D66, SGP en Bij1.
Aflevering 16 – In deze aflevering de debatten met als thema het Hoger Onderwijs. De partijen debatteren over aanwezigheidsplicht en de toegankelijkheid van het hoger onderwijs. De partijen die u gaat horen in deze aflevering zijn PiratenPartij, PvdA, GroenLinks en 50Plus.